ACTIVITATS

Les nostres activitats

Les activitats que organitza el Club Pirinenc Andorrà

estan concebudes per apropar als socis els diferents esports de muntanya, a la vegada que crear relacions humanes tot gaudint de l’entorn.

 

Escalada, senderisme, raquetes de neu, alpinisme, però també cursos de formació que facin la pràctica dels esports que tenen cabuda en el CPA més segura.

 

Així, doncs, dins d'aquesta part educativa, el Club Pirinenc Andorrà ofereix la possibilitat de fer cursos d’alpinisme, d’esquí de muntanya, d’escalada i d’autorescat.

Aquestes activitats es programen durant tots els mesos de l’any, de manera que els membres del CPA puguin planificar-se diferents sortides o formacions segons les seves inquietuds.

 

Els calendaris del Club Pirinenc Andorrà es creen per necessitats que es copsen en el col·lectiu o a petició dels socis, creant una extensa programació apte per a diferents nivells i edats.

 

Fidels al concepte inicial que va portar a crear entitat l’agost de 1970, les diferents juntes que han anat fent créixer el CPA durant aquestes gairebé cinc dècades han generat, a petició o bé per història, desenes d’experiències a la muntanya, tant dins d'Andorra com fora de les nostres fronteres.

Gràcies Missatge enviat.