...

Nuestras activitats

Les activitats que organitza el Club pirinenc andorrà estan concebudes per acostar els socis als diferents esports de muntanya, a la vegada que crear relacions humanes tot gaudint de l’entorn.

 

Escalada, senderisme, raquetes de neu, alpinisme, però també cursos de formació que facin la pràctica dels esports que tenen cabuda en el CPA més segura.

 

Així doncs, dins aquesta part educativa, el Club pirinenc andorrà ofereix la possibilitat de realitzar cursos d’alpinisme, d’esquí de muntanya, d’escalada i d’autorescat.

Dites activitats es programen durant tots els mesos de l’any, de manera que els membres del CPA puguin planificar-se diferents sortides o formacions segons les seves inquietuds.

 

Els calendaris del Club pirinenc andorrà es creen per necessitats que es copsen en el col·lectiu o a petició dels socis, creant una extensa programació apte per a diferents nivells i edats.

 

Fidels al concepte inicial que va portar a crear l’ens l’agost de 1.970, les diferents juntes que han anat fent créixer el CPA durant aquestes gairebé cinc dècades, han generat, a petició o bé per història, desenes d’experiències a la muntanya, tant dins Andorra com fora de les nostres fronteres.

CALENDARI

Merci ! Message envoyé.