LOGO CPA-02.png

ESCOLA D'ESCALADA I ALPINISME

L’Escola d’Escalada i Alpinisme del Club Pirinenc Andorrà va nàixer amb un objectiu clar: cobrir un buit que actualment té el país, que és oferir un programa formatiu complert d'escalada des dels 8 anys.

Amb aquest projecte, que enguany arriba a la seva tercera edició, el CPA fa un pas més en la seva voluntat d'incidir en la vida social i esportiva andorrana.

Els participants en l’Escola d’Escalada i Alpinisme, dividits en tres grups d’edat (nens, joves i adults), gaudeixen tant del vessant educatiu de l'esport, amb diferents sessions setmanals, com del lúdic, amb sortides guiades pels nostres instructors.

L’escola vol ser també la base perquè Andorra tingui futurs esportistes d'alt nivell en les diferents modalitats d'aquest esport.

Des de la diversió, els participants aprenen i milloren la seva tècnica d’escalada esportiva, clàssica, artificial, en bloc i en alpinisme.

L’escalada, com totes les disciplines esportives, fa créixer la persona alhora que a l’esportista. Respiració, coordinació, presa de decisions. Caure i tornar a començar. Aconseguir l’objectiu. Això és el que experimentaràs a l'escola.

Comptem amb tres instructors, dos dels quals són tècnics esportius d’escalada i d’alta muntanya.

Les sessions formatives es fan al rocòdrom del Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino (CTEO), un dels més moderns i complets d'Andorra.

Aviat inscripció 2022

Més informació: WhatsApp +376 637 966
No triguis i inscriute ARA!!: