Menú
Cistella

Esquí de muntanya

L'esquí de muntanya és una disciplina que consisteix en l'ascens i descens de muntanyes amb l'única ajuda dels esquís.

L'esquí de muntanya permet als amants de la muntanya gaudir-ne quan està coberta de neu. L'escenari de l'esquí de muntanya és exclusivament la muntanya fora d’entorn de pistes, perquè l'ascens i descens es duen a terme “fora de pista” en terrenys no preparats, on no s'ha produït cap intervenció humana. Els esquís, fixacions i botes són diferents a les de la modalitat alpina o a l'esquí de fons, a més de disposar d’un material específic anomenat “pells de foca”, necessàries per a evitar que els esquís es llisquin cap endarrere en les pujades. A la Secció d’Esquí de Muntanya, ens trobem tots aquells que volem gaudir de la muntanya lliscant amb els nostres esquís.

L’objectiu de la secció es promoure l’esquí de muntanya i fomentar els coneixements tècnics, de seguretat i de coneixement del medi.
Ens agrada trobar racons recòndits i sentir la natura. L’esperit d’aventura i de descoberta són els trets característics de la secció, sempre vetllant per la seguretat, pel que donem molta importància a la formació. Cada temporada la secció d’esquí proposa sortides, cursos i una escola d’esquí de muntanya per a tots els nivells, des d’iniciació fins a perfeccionament. Per participar a les sortides només necessites un nivell mitjà d’esquí alpí (pistes vermelles) i moltes ganes de pujar i baixar!!

Sortida Esquí de Muntanya Nivell Mig a la Vall de Banyell desnivell positiu 730m
Finalitzada
Ubicació: Vall de Banyell
Guia : Inka Bellés Descripció: Vall de Banyell (desnivell positiu 730m) En funció de les condicions de neu, es podria modificar el lloc de la sortida. Nivell mínim de descens: Baixar amb seguretat en neu fora pista per pendents moderades i amples Itinerari d'esquí de muntanya que ens po..
35,00€
Sense IVA:35,00€
Sortida Esquí de Muntanya Nivell Avançat
Anul·lat
Ubicació: Tosa de Juclar
Guia : Patrick Périssé Dificultat : Sortida exigent. Només per esquiadors de muntanya experimentats. Nivell mínim de descens : Baixar amb seguretat en neu fora pista per pendents moderades i amples. Desnivell positiu : 900 m Distancia : 15 km Punt de trobada i hora : inici Vall d'Inc..
35,00€
Sense IVA:35,00€
Curs de Descens Neus No Tractades
Finalitzada
Ubicació: PENDENT
2on Curs: 3 i 10 de febrer CURS DIRIGIT EXCLUSIVAMENT PER A SOCIS DEL CLUB Vols perfeccionar la teva tècnica de descens d'esquí? Aprofita l'oportunitat per aprendre de la mà dels millors experts! Places limitades L’objectiu del curs és aprendre les tècniques bàsiques per poder fer descenso..
120,00€
Sense IVA:120,00€
Curs de Descens Neus No Tractades
Anul·lat
Ubicació: PENDENT
1er Curs: 20 i 27 de gener CURS DIRIGIT EXCLUSIVAMENT PER A SOCIS DEL CLUB Vols perfeccionar la teva tècnica de descens d'esquí? Aprofita l'oportunitat per aprendre de la mà dels millors experts! Places limitades L’objectiu del curs és aprendre les tècniques bàsiques per poder fer descenso..
120,00€
Sense IVA:120,00€
Curs de Seguretat en Muntanya Hivernal
Finalitzada
Ubicació: PENDENT
1er curs - 17 desembre 2023 2ON curs - 13 gener 2024 Guia: Patrick Périssé CURS DIRIGIT EXCLUSIVAMENT PER A SOCIS DEL CLUB Durada: Sessió teòrica on-line (dia a definir): 2-3 hores Sessió pràctica(1er curs 17/12, 2on curs 13/01):  5 hores Lloc: a definir en funció d..
80,00€
Sense IVA:80,00€
Curs de Tècnica de pujada - 02 de Març
Complert
Ubicació: Andorra
Guia: Inka Bellés (Atleta de l'equip nacional andorrà d'esquí de muntanya) Durada: 4-5 hores Lloc: a definir en funció de les condicions de neu Descripció L'objectiu del curs és perfeccionar la tècnica de pujada en esquí de muntanya per tal d'augmentar l'eficiència de la pujada. ..
60,00€
Sense IVA:60,00€
Lluna plena amb esquí de muntanya a Grau Roig i sopar
Finalitzada
Ubicació: Grau Roig
SORTIDA NOCTURNA DE GERMANOR D'ESQUÍ DE MUNTANYA Lluna plena amb esquí de muntanya a Grau Roig i sopar Guia: Patrick Périssé Sortida amb poc desnivell i poca tècnica de pujada per fora pista. Baixada per pista. No us perdeu aquesta sortida nocturna amb lluna plena. Pujarem pel bonic bosc ..
45,00€
Sense IVA:45,00€
Sortida Esquí de Muntanya Nivell Alt
Anul·lat
Ubicació: Font Blanca
Guia : Patrick Périssé Dificultat : Alta. Sortida defícil i exigent. Només per esquiadors de muntanya experimentats. Punt de trobada i hora : Pont del Castellar a les 8h00 Desnivell positiu : 1500 m Desnivell negatiu : 1430 m Distancia : 16 km Descripció : Volta del Font Blanca (d..
40,00€
Sense IVA:40,00€
Sortida Esquí de Muntanya Nivell Mig
Anul·lat
Ubicació: Pic d'Ortafà
Guia : Inka Bellés Descripció: Pic d'Ortafà (desnivell positiu 700m) En funció de les condicions de neu, es podria modificar el lloc de la sortida. Nivell mínim de descens: Baixar amb seguretat en neu fora pista per pendents moderades i amples Durada: 4-5 hores Material necessa..
35,00€
Sense IVA:35,00€
Sortida Esquí de Muntanya Nivell Mig per la Collada de meners
Complert
Ubicació: Collada de Meners
Guia : Inka Bellés Descripció: Collada de Meners (desnivell positiu 740m) Nivell mínim de descens: Baixar amb seguretat en neu fora pista per pendents moderats i amples Durada: 4-5 hores Distància: 9 km Material necessari: Equip d'esquí de muntanya Material de segureta..
30,00€
Sense IVA:30,00€
Excursió d'esquí de Muntanya Nocturna al pic del cap de l'Entor - 4 de Febrer
Finalitzada
Ubicació: Vall de Ransol
Guia Marco Mijares És el primer cim de la carena que separa la vall de Ransol, a l'oest, i la vall d'Incles, a l’est. El cim és un bon punt panoràmic per gaudir de les últimes llums del dia sobre la vall de Ransol que és per on es pon el sol. La dificultat del recorregut es relativament fàcil per..
12,00€
Sense IVA:12,00€
Fira d'Entitats sense ànim de lucre - 28 de Gener Fira d'Entitats sense ànim de lucre - 28 de Gener
Pròximament
Ubicació: Centre de Congressos d'Andorra la Vella
Benvolguts socis i sòcies, Ens complau informar-vos que el Ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat organitza una fira d'associacions sense ànim de lucre. L'objectiu d'aquesta fira és donar a conèixer les associacions existents al Principat i la tasca que hi desenvolupen els volunt..
0,00€
Sense IVA:0,00€
Mostrant 1 a 12 de 14 (2 Pàgines)