Menú
Cistella

Via Ferrata Roca Narieda, una via molt ben equipada i completa 29 abril

Via Ferrata Roca Narieda, una via molt ben equipada i completa 29 abril
Finalitzada
Via Ferrata Roca Narieda, una via molt ben equipada i completa 29 abril
Figols
h

Informació

Guia Marco Mijares

Es tracta d'una via molt ben equipada i completa, bastant exigent comparat amb la majoria de les vies que tenim a Andorra.

En vies ferrades la dificultat es cataloga de K1 les més fàcils fins a K6 les més exigents. Aquesta és una K4.
El més destacable d'aquesta via és que és bastant àrea, hi ha diversos ponts penjats i l'escalera espiral de 16 m que seria amb el tram que ve a continuació, una travessa horitzontal just a la vora d'un gran sostre els passatges clau de tota la via.

El cim d'aquesta via està una alçada de 1120 m, la via està orientada a l'oest cosa que fa que sigui bastant ombrejada i fresca tot el matí. El desnivell de la via és d'uns 500 m aproximadament.
La via presenta una sola escapatòria ben marcada després d'un tram inicial familiar" més fàcil d'introducció.

Requisits per poder fer aquesta via es haver fet almenys 3 vies de K3 abans, no tenir vertig i tenir bona forma física doncs la via és bastant llarga i cal tenir una mica de resistència.
El descens es fa caminant i dura aproximadament és de 1h20.

Material: Casc, arnès i dissipador, calçat, espíritu de muntanya, 1 l beguda per persona com a mínim, alguna coseta de menjar, tipus barretes, fruit secs o petit entrepà. Motxilla petita ben adaptada a l'esquena que no es mogui gaire, tipus trail runing seria ideal.

Material recomanable pel descens són bastons plegables ben petits que capegin  a la motxilla i una vaga d'anclatge addicional amb mosquetó de seguretat, pels trams més difícils per poder reposar.

Minim de participants 4,  Màxim7
Preu socis 35€ - preu no socis 60€
  • Places disponibles: 0
35,00€
Sense IVA: 35,00€

Escrigui una opinió

Si us plau iniciï sessió o registri's per a escriure