Menú
Cistella

Escola d'escalada i alpinisme

L’Escola d’Escalada i Alpinisme del Club Pirinenc Andorrà va nàixer amb un objectiu clar: cobrir un buit que actualment té el país, que és oferir un programa formatiu complert d'escalada des dels 8 anys. Amb aquest projecte, que enguany arriba a la seva tercera edició, el CPA fa un pas més en la seva voluntat d'incidir en la vida social i esportiva andorrana.Els participants en l’Escola d’Escalada i Alpinisme, dividits en tres grups d’edat (nens, joves i adults), gaudeixen tant del vessant educatiu de l'esport, amb diferents sessions setmanals, com del lúdic, amb sortides guiades pels nostres instructors.

Aviat inscripció 2022

Més informació: WhatsApp (+376) 637 966. No triguis i inscriute ARA!!

L’escola vol ser també la base perquè Andorra tingui futurs esportistes d'alt nivell en les diferents modalitats d'aquest esport. Des de la diversió, els participants aprenen i milloren la seva tècnica d’escalada esportiva, clàssica, artificial, en bloc i en alpinisme. L’escalada, com totes les disciplines esportives, fa créixer la persona alhora que a l’esportista. Respiració, coordinació, presa de decisions.

Caure i tornar a començar. Aconseguir l’objectiu. Això és el que experimentaràs a l'escola. Comptem amb tres instructors, dos dels quals són tècnics esportius d’escalada i d’alta muntanya. Les sessions formatives es fan al rocòdrom del Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino (CTEO), un dels més moderns i complets d'Andorra.