Menú
Cistella

Senderisme Ioga

Aprofitarem els indrets més atractius per realitzar diferents tallers, pràctiques posturals o contemplatives curtes s'oferiran durant la caminada indrets especialment triats. Els exercicis no requereixen d'alguna flexibilitat especial

Ubicació: Sornàs
ESCAPE A L'AIRE LLIURE "SORNÀS 1930" Un viatge al 1930, un sarró i molts enigmes per desxifrar! Seràs apte per ser paquetaire? Vine a descobrir-ho a "Sornàs 1930”. Diversió, cultura i natura a l’aire lliure! Resum de l'activitat : Temàtica: 1930. La casa ho és tot: família i patrimoni...
22,50€
Sense IVA:22,50€
Ubicació: Pic Negre de Joclar
GUIA: MARCO MIJARES Fitxa tècnica : Pic Negre de Joclar 2629m Resum de l'itinerari: Excursió en la que assolirem el punt més alt que separa els estanys de Juclar per la banda andorrana i de la banda francesa els estanys de Jouclar i Fontargent. Un mirador espectacular sobre tot aquest p..
18,00€
Sense IVA:18,00€
Ubicació: Vall de Ransol
GUIA: MONTSE ARDERIU Fitxa tècnica : Senderisme a la Vall de Ransol Resum de l'itinerari : Deixarem un cotxe al pont de Mos i un altre al final de la carretera de la Coma. Pujarem pel bosc per un cami que planeja fins arribar al refugi de Comes de Jan i continuarem fins l'estany Mort, ..
15,00€
Sense IVA:15,00€
Volta de l'Aneto de 3 dies
Complert
Ubicació: Aneto
GUIA: PASCAL ANCION Fitxa tècnica : Volta de l'Aneto Del 23 al 25 d'Agost Resum de l'itinerari : Dia 1 Andorra-Benasc Sortida d'Andorra (lloc a convenir) a les 7:00 h, desplaçament fins a Plan de Senarta (Vall de Benasc). Plan de Senarta - Refugi de la Renclusa Comencem l..
110,00€
Sense IVA:110,00€
Sortida Circular al Pic de Fontargent (2.618m) Sortida Circular al Pic de Fontargent (2.618m)
Complert
Ubicació: Vall d'Incles
GUIA: ANDREA SINFREU Fitxa tècnica : sortida circular al Pic de Fontargent (2.618m) Resum de l'itinerari: Sortim del Pont de la Baladosa i comencem la ruta sobre el GRP que ressegueix el Riu del Manegor, continuem pujant cap al Port d’Incles, un punt de pas estratègic durant el segle pass..
15,00€
Sense IVA:15,00€
Ubicació: Pic de Lavans
GUIA: MARCO MIJARES Sortida aplaçada al 3 d'Agost - PLACES DISPONIBLES Fitxa tècnica : Pic dels Lavans 2896m Resum de l'itinerari: Excursió exigent tant a nivell físic com a nivell tècnic. Nivell alt!! El Pic o Agulla dels Lavans, es troba situat al Nordoest del Pic de Medacorba i ..
20,00€
Sense IVA:20,00€
Sortida Pic de la Portelleta
Complert
Ubicació: Pic de la Portelleta
GUIA: MARCO MIJARES Fitxa tècnica : Pic de la Portelleta 2905 m Resum de l'itinerari: Itinerari llarg i esportiu si es fa en sol dia. El Pic de la Portelleta o també anomenat Tossa Plana de Lles és el punt més alt de tota la vall de Madriu-Perafita-Claror. Un mirador espectacular sobre..
18,00€
Sense IVA:18,00€
Sortida al Pic de Carroi des de Andorra la Vella Sortida al Pic de Carroi des de Andorra la Vella
Complert
Ubicació: Pic de Carroi (Andorra la Vella)
GUIA: JORDI SALLÉS Fitxa tècnica : Pic de Carroi des de Andorra la Vella Resum de l'itinerari: El camí comença al rec del Solà a la Font de Ferrús. Anem pujant per la cara sud-est del Carroi fins arribar al pic de 2.330 m. Després seguim en direcció al pic d'Enclar i al Bony de la Pica. A..
20,00€
Sense IVA:20,00€
Sortida circular entre Arans i Sornàs Sortida circular entre Arans i Sornàs
Complert
Ubicació: Arans - Sornàs
GUIA: MONTSE ARDERIU Fitxa tècnica : sortida circular entre Arans i Sornàs entorn de la pedra seca Resum de l'itinerari: Sortida de senderisme circular : volta per Arans - collada de l'Ensegur - bordes de l'Ensegur - Sornàs - camí ral fins a Arans. Parlarem de la pedra seca i els seus uso..
15,00€
Sense IVA:15,00€
Sortida de Senderisme Pic de la Burna i de les Fonts
Complert
Ubicació: Arinsal
GUIA: MARCO MIJARES Fitxa tècnica : Pic de la Burna 2646m i de les Fonts 2748m Resum de l'itinerari: Excursió en forma de travessa desde Arinsal a Llorts passant pels Pics de Percanela, Pic de clot del Cavall, La Burna i les Fonts 2748m Ruta variada sense dificultats importants però amb..
18,00€
Sense IVA:18,00€
Sortida de Senderisme als Estanys Moreno i Ensagents
Finalitzada
Ubicació: Vall d'Ensagents
GUIA: RAQUEL SEARA Fitxa tècnica : Estany Moreno / Ensagents Resum de l'itinerari: Sortida alternativa cap als estanys Moreno i Ensagents Sortirem de les barbacoes de la pleta dels Orris, agafant el camí de l'Ossa. Pujarem pel bosc per anar trobar el riu d'Ensagents, fins arribar al nos..
15,00€
Sense IVA:15,00€
Sortida de Senderisme al Congost de Collegats Sortida de Senderisme al Congost de Collegats
Complert
Ubicació: Congost de Collegats (Pallars)
GUIA: PASCAL ANCION Fitxa tècnica : Congost de Collegats, Roca del Serp (Pallars) Resum de l'itinerari: Congost de Collegats - Gramuntill - Sant Pere de les Maleses - Cova de la Serpent - Roca de l'Argenteria - Riu de la Noguera Pallaresa Una espectacular volta per el Barranc de Sant Pe..
15,00€
Sense IVA:15,00€
Mostrant 1 a 12 de 37 (4 Pàgines)