Menú
Cistella

Escalada Alpinisme

Per fer les sortides d'aplinisme hivernal, escalada en gel, raquetes i esquí de muntanya, cal acreditar coneixements de seguretat a la neu (ús d'ARVA, pala i sonda) o fer el curset de seguretat a la neu del CPA.


Sortida Via Ferrata Bony d'Envalira
Complert
Ubicació: Bony d'Envalira
GUIA: MARCO MIJARES Fitxa tècnica : Pic negre 2827 m per la via ferrata del bony d'Envalira Resum de l'itinerari: Sortida variada en la que pujarem al Pic Negre d'Envalira escalant primer la via ferrata que puja fins al Bony d’Envalira. A partir d’aquest punt hi ha un bon tram de carena p..
40,00€
Sense IVA:40,00€
Escalada esportiva a Auzat (Ariege, França)
Finalitzada
Ubicació: Auzat
Guia: Patrick Périssé, Guia d’Alta Muntanya UIAGM Resum de l'itinerari: Jornada d'escalada esportiva a la famosa zona d’Auzat (Ariege, França). Auzat és un dels llocs emblemàtics de l’escalada esportiva a l’Ariege. Poca aproximació, roca granítica de molta qualitat, vies fàcils i disfrutones, ..
55,00€
Sense IVA:55,00€
Paret oest de la Penya Narieda, vies “Baron Rojo” 85m, 2 llargs, V+ (V obl) + “ El nostre Amic” 90m, 3 llargs, 6a (V+ obl)
Anul·lat
Ubicació: Alt Urgell, Catalunya
Guia: Patrick Périssé, Guia d’Alta Muntanya UIAGM Descripció: jornada de via llarga a la Paret oest de la Penya Narieda (Alt Urgell, Catalunya) La Penya Narieda es troba aprop de Figols i consta de moltes vies llargues. A ser cara Oest l’ombra aguanta durant moltes hores i l’escalada hi és agr..
135,00€
Sense IVA:135,00€
Escalada esportiva al sector d’Abaix (Coll de Nargó) Escalada esportiva al sector d’Abaix (Coll de Nargó)
Finalitzada
Ubicació: Coll de Nargó
Guia: Patrick Périssé, Guia d’Alta Muntanya Resum de l'itinerari: jornada d'escalada esportiva a l’alt Urgell (Catalunya). A la dreta de la paret de Coll de Nargó, trobem el bonic sector de d’Abaix. És un lloc molt agradable, amb ombra a la tarda, un peu de via molt còmode i amb vies que come..
55,00€
Sense IVA:55,00€
Ubicació: Roc de la Coma de Erts
GUIA: MARCO MIJARES Fitxa tècnica : Escalada Esportiva en Roca Jornada d’escalada per a un perfil d’escalador de iniciació i també per escaladors a certa experiència que volen millorar certes habilitats i escalar de primers. Ens mourem en graus desde 4rt a 6b. Lloc Roc de la Coma de Erts o..
40,00€
Sense IVA:40,00€
Curs d'Escalada en Gel a Arcalís
Anul·lat
Ubicació: Arcalís
GUIA JOSE QUIROGA Aproximació : Per les pistes d'esquí d'Ordino-Arcalís, endinsant-nos a la Coma del Forat (direcció Oest). Si les pistes estan tancades i podeu accedir al final de la carretera asfaltada, l'aproximació es convertirà en un simple passeig de cinc minuts. En cas contrari, cal camin..
125,00€
Sense IVA:125,00€
El CPA t'ofereix un curs d'Iniciació a la via ferrata, no t'ho perdis!!
Finalitzada
Ubicació: PENDENT
Guia Marco Mijares Aquesta sortida va dirigida als socis que vulguin iniciarse en aquest món o també a practicants de via ferrata que tinguin dificultats i vulguin repassar les tècniques fonamentals de progressió en via ferrata. Es donaran consignes clares de seguretat en quant a l´utilització d..
20,00€
Sense IVA:20,00€
Escalada Esportiva l'Obaga Negra
Finalitzada
Ubicació: Alt Urgell
Guia José Quiroga Sortida d´escalada esportiva al´alt d´urgell a una escola molt poc concorreguda cara sud ideal per aquesta època de l´any i de molta qualitat de calcària on es poden gaudir vies des del 4+ grau fins al 6c+. Lloc de trobada: VIENA Hora: 8:00 h Durada: xx h Dificulta..
55,00€
Sense IVA:55,00€
Pic Negre d’Envalira 2822m per la via ferrata del Bony d’Envalira
Finalitzada
Ubicació: Pic Negre d'Envalira
Guia Marco Mijares Aquesta proposta és una activitat combinada de via ferrata més excursionisme, cosa que la fa una activitat molt interessant i complerta. Primer pujarem amb els participants la via ferrata del Bony d’Envalira. Es tracta de una via ferrata de nivell 3, que és un nivell mig, per..
20,00€
Sense IVA:20,00€
Curs d´escala Via LLarga 21/10-22/10
Complert
Ubicació: Andorra
Guia José Quiroga PROGRAMA DIES 21 I 22 D'OCTUBRE: Gestionar correctament l'escalada amb doble corda Muntar correctament reunions equipades Assegurar correctament un primer i un segon de cordada amb un assegurador tipus cistella Aprendre a muntar un ràpel ia rapelar autoassegurat correctament..
70,00€
Sense IVA:70,00€
Dent D’Orlu, Via “A Bisto De Nas” 470m, 10 Llargs, 6a (V+Obl)
Anul·lat
Ubicació: França
Guia: Patrick Périssé, Guia d’Alta Muntanya UIAGM Jornada de via llarga a la Dent d’Orlu (Ariège, França) La Dent d’Orlu és un cim mític de l’Ariège, al tocar d’Andorra. La seva cara Est i Sud Oest tenen una gran quantitat de vies i és un lloc emblemàtic del Pirineu per les vies llargues. Hem es..
100,00€
Sense IVA:100,00€
Escalada en via llarga - Calamès, via “Rio” 160m,5 llargs, 6a+ (6a obl)
Finalitzada
Ubicació: Calames, Ariege, França
Escalada en via llarga - Calamès, via “Rio” 160m,5 llargs, 6a+ (6a obl)Guia: Patrick Périssé, Guia d’Alta Muntanya UIAGMDescripció: jornada de via llarga al Pilier des Cathares (Calames, Ariege, França)El “Pilier des Cathares” és un dels sectors de via llarga de Calames / Bedeilhac, zona famós pels ..
100,00€
Sense IVA:100,00€
Mostrant 1 a 12 de 23 (2 Pàgines)