Menú
Cistella

Escalada Alpinisme

Per fer les sortides d'aplinisme hivernal, escalada en gel, raquetes i esquí de muntanya, cal acreditar coneixements de seguretat a la neu (ús d'ARVA, pala i sonda) o fer el curset de seguretat a la neu del CPA.


Cresta del Cubil - Andorra Cresta del Cubil - Andorra
Finalitzada
Ubicació: grau roig
01 d'Agost de 2023La cresta del Cubil Alt és una de les millors crestes d’Andorra. La seva fàcil aproximació en fa una clàssica del país. És molt estètica i entretinguda en un entorn mot alpí. Es domina tota l’estona el circ de Pessons i els seus llacs. Durant la cresta es va alternant passatges tèc..
100,00€
Sense IVA:100,00€
Curs d'alpinisme -19 de març
Finalitzada
Ubicació: Andorra
Curs d'alpinismeObjectius del curs - Conèixer el material bàsic d’alpinisme- Progressar amb seguretat amb grampons i piolets- Aprendre els nusos bàsics- Aturar una caiguda en una pendent nevada realitzant una auto detenció amb piolet- Aprendre a muntar un ancoratge amb neu amb diferents materia..
60,00€
Sense IVA:60,00€
Ubicació: PENDENT
Guia Patrick Périssé Formació bàsica per poder progressar de manera autònoma Dates: el dissabte 23 i el diumenge 24 de setembre 2023 Objectiu del Curs conèixer tot el material tècnic que s’utilitza en cresta aprendre a llegir una ressenya conèixer els nusos (d’encordament, autobl..
140,00€
Sense IVA:140,00€
Dent D’Orlu, Via “A Bisto De Nas” 470m, 10 Llargs, 6a (V+Obl)
Anul·lat
Ubicació: França
Guia: Patrick Périssé, Guia d’Alta Muntanya UIAGM Jornada de via llarga a la Dent d’Orlu (Ariège, França) La Dent d’Orlu és un cim mític de l’Ariège, al tocar d’Andorra. La seva cara Est i Sud Oest tenen una gran quantitat de vies i és un lloc emblemàtic del Pirineu per les vies llargues. Hem es..
100,00€
Sense IVA:100,00€
Ubicació: Pic Negre d'Envalira
Guia Marco Mijares Aquesta proposta és una activitat combinada de via ferrata més excursionisme, cosa que la fa una activitat molt interessant i complerta. Primer pujarem amb els participants la via ferrata del Bony d’Envalira. Es tracta de una via ferrata de nivell 3, que és un nivell mig, per..
20,00€
Sense IVA:20,00€
Alpinisme - Escalada en gel - ARCALIS 15 Gener Alpinisme - Escalada en gel - ARCALIS 15 Gener
Complert
Ubicació: Andorra
ARCALÍS - Lloc a confirmar en funció de les condicions de gel.Guia: Jose QuirogaSortida d'escalada en gel cascada d'iniciació.Material bàsic del participant:– Roba còmoda i d'abric que ens permeti el moviment.– Menjar i aigua per la durada de l'activitat.– Casc.– Arnès.– 2 piolets tèc..
50,00€
Sense IVA:50,00€
Alpinisme - Escalada en gel - ARCALIS 29 de Gener Alpinisme - Escalada en gel - ARCALIS 29 de Gener
Complert
Ubicació: Andorra
ARCALÍS - Lloc a confirmar en funció de les condicions de gel.Guia: Jose QuirogaSortida d'escalada en gel cascada d'iniciació.Material bàsic del participant:– Roba còmoda i d'abric que ens permeti el moviment.– Menjar i aigua per la durada de l'activitat.– Casc.– Arnès.– 2 piolets tèc..
50,00€
Sense IVA:50,00€
Alpinisme - Escalada en gel - Pedraforca 11 de Març
Anul·lat
Ubicació: Pedraforca
Pedraforca - Lloc a confirmar en funció de les condicions de gel.Guia: Jose QuirogaSortida d'escalada en gelMaterial bàsic del participant:– Roba còmoda i d'abric que ens permeti el moviment.– Menjar i aigua per la durada de l'activitat.– Casc.– Arnès.– 2 piolets tècnics d'escalada en..
105,00€
Sense IVA:105,00€
Escalada en via llarga - Calamès, via “Rio” 160m,5 llargs, 6a+ (6a obl)
Finalitzada
Ubicació: Calames, Ariege, França
Escalada en via llarga - Calamès, via “Rio” 160m,5 llargs, 6a+ (6a obl)Guia: Patrick Périssé, Guia d’Alta Muntanya UIAGMDescripció: jornada de via llarga al Pilier des Cathares (Calames, Ariege, França)El “Pilier des Cathares” és un dels sectors de via llarga de Calames / Bedeilhac, zona famós pels ..
100,00€
Sense IVA:100,00€
Ubicació: Coll de Nargó
Guia José Quiroga Sortida d'escalada esportiva a l'emblemàtica escola d'escalada a Coll de Nargó Lloc de trobada: VIENA Durada: 8 h Dificultat: Tots Nivells Equipament: Calçat alt de muntanya. Arnès Pals per caminar Grigri o similar en cas de tenir-lo, portar-l..
60,00€
Sense IVA:60,00€
Fira d'Entitats sense ànim de lucre - 28 de Gener Fira d'Entitats sense ànim de lucre - 28 de Gener
Pròximament
Ubicació: Centre de Congressos d'Andorra la Vella
Benvolguts socis i sòcies, Ens complau informar-vos que el Ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat organitza una fira d'associacions sense ànim de lucre. L'objectiu d'aquesta fira és donar a conèixer les associacions existents al Principat i la tasca que hi desenvolupen els volunt..
0,00€
Sense IVA:0,00€
Via Ferrata Roca Narieda, una via molt ben equipada i completa 29 abril
Finalitzada
Ubicació: Figols
Guia Marco MijaresEs tracta d'una via molt ben equipada i completa, bastant exigent comparat amb la majoria de les vies que tenim a Andorra.En vies ferrades la dificultat es cataloga de K1 les més fàcils fins a K6 les més exigents. Aquesta és una K4.El més destacab..
35,00€
Sense IVA:35,00€
Mostrant 1 a 12 de 14 (2 Pàgines)