Menú
Cistella

Sortida circular pujant al Pic de Comabona 2554 m a la Serra del Cadí

Sortida circular pujant al Pic de Comabona 2554 m a la Serra del Cadí
Finalitzada
Sortida circular pujant al Pic de Comabona 2554 m a la Serra del Cadí
Serra del Cadí
h

Informació

Guia: Marco Mijares

Recorregut circular molt bonic que combina trams del GR 150 amb el camí de Cavalls de Vent. El Pic de Comabona és un excel.lent mirador sobre la Cerdanya i part del Berguedà.

Iniciem el recorregut al refugi de Prat d’Aguiló envoltat dels seus prats verds amb la muralla natural de la serra del Cadí davant. Seguirem fent camí fins al pas dels Gosolans ( important pas per creuar la serra del Cadí utilitzat històricament per fugitius, contrabandistes i més antigament per Càtars perseguits). Les vistes desde aquí ja són espectaculars. Seguirem fins al pic de Comabona. El descens el farem via coll dels Terrers i el Pas de Tancalaporta.

Un retorn alternant algunes pujades i baixes passant per dos colls ens porta de nou al Refugi de prat d'Aguiló on podrem prendre un refresc tot celebrant la sortida i començar el retorn als vehicles.


Informació tècnica

ImprescindibleEstar en forma fisica com per fer 250/300m de desnivell hora. El recorregut sempre és per camí en bon estat que en alguns trams passa per certa alçada on una caiguda podria ser perillosa així que cal estar una mica acostumat a camins d’alta muntanya.

Lloc de trobada: Accés desde Andorra via Martinet. 1h30 aproximadament.Els últims kms són per una pista no asfaltada que és millor fer amb vehicles una mica alts (no cal que siguin jeeps full equip però si cotxes un pel alts.)

Durada: 5 h

Distancia: 12 km

Desnivell: 700 m+

Dificultat: mitjana, tot i que hi ha trams de desnivell pronunciat i una mica de terreny pedregós, la major part del camí és molt bo.

Equipament:

  • Calçat de muntanya
  • Impermeable
  • Protecció solar (crema, gorra, ulleres).
  • Bastons recomanats.
  • Aigua suficient i menjar energètic per recuperar forces, no hi aigua en el ecorregut

PREU SOCIS 12 € NO SOCIS 21 €

MÍNIM 6, MÀXIM 12 PARTICIPANTS

INSCRIPCIONS FINS EL DIUMENGE 28 DE MAIG

  • Places disponibles: 0
12,00€
Sense IVA: 12,00€

Escrigui una opinió

Si us plau iniciï sessió o registri's per a escriure