Menú
Cistella

Política de privacitat

Mitjançant aquesta Política de privacitat, CLUB PIRINENC ANDORRÀ l’informem sobre les dades personals que recollim, com les tractem, i els seus drets en relació als mateixos que li otorga la normativa de protecció de dades personal que ens és aplicable.


NORMATIVA APLICABLE

En compliment del que requereix la Llei 29/2021, de 28 d’octubre, qualificada de Protecció de Dades Personals (en endavant, "LQDP"), i amb els reglaments que la desenvolupen, s'informa als usuaris d'aquest lloc web que www.cpa.ad només recollirà les dades personals estrictament necessàries per complir amb les finalitats descrites a continuació i que les mateixes es tractaran amb el màxim respecte als principis establerts a la normativa de protecció de dades.

En facilitar-nos les seves dades, l'usuari declara haver llegit i ser coneixedor de la present Política de Privacitat, prestant el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals d'acord amb les finalitats i termes aquí expressats.

El CLUB PIRINENC ANDORRÀ (CPA) podrà modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a les novetats legislatives, jurisprudencials o d'interpretació de l'Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA). Aquestes condicions de privacitat podran ser complementades per l'Avís Legal, Política de Cookies i les Condicions Generals que, si s'escau, es recullin per a determinats productes o serveis, si l'esmentat accés suposa alguna especialitat en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Hem estructurat aquesta política en els següents punts d’aquest índex. L’hi recomanem que s’ho llegeixi íntegrament i amb deteniment.

Aquesta política s’aplica exclusivament als visitants o usuaris d’aquest lloc web, els usuaris que facin ús dels serveis que ofereix CLUB PIRINENC ANDORRÀ amb les finalitats prèviament descrit, totes les persones i les seves respectives dades com poden ser noms o imatges, poden aparèixer a la nostra pàgina o en el context dels propis servis descrits.
L’únic responsable respecte a les seves dades personals és el titular d’aquest web Comptem amb un delegat de protecció de dades amb qui podràs dirigir-te personalment mitjançant el correu clubpirinenc@andorra.ad CLUB PIRINENC ANDORRÀ no és responsable de les activitats o dels successos d’altres llocs webs, inclòs si aquest accedeix a aquests, mitjança’n, enllaços que hi hagi dins la nostra pàgina. És per aquest motiu que l’hi recomanem solemnement que llegeix amb atenció tota la informació que l’hi proporcionem o que et proporcionin altres abans de donar-l’hi les teves dades personals (especialment les polítiques i les galetes de cada lloc web que visitis amb freqüència), i que si és possible es comuniqui amb el responsable en cas d’inquietud.
Generalment, ets tu qui, directament ens proporciones les teves dades personals a través de trucades telefòniques o bé per correu electrònic, entre altres formes d’obtenir les teves dades. Les úniques dades excepcionals a aquesta norma i que no es faran ús del mateix són les següents: Les dades proporcionades per tercers que reserven o compren productes o serveis a CLUB PIRINENC ANDORRÀ o d’algunes entitats afiliades i/o associades a CLUB PIRINENC ANDORRÀ Possibles fotografies en les quals apareixes en esdeveniments Les imatges que correspongui’n a alguna notícia en la qual considerem que és d’interès públic i de dret a la informació preval sobre els possibles interessos de les persones dita imatge es publiquin al nostre web Les dades que puguin aparèixer de reserves de les quals vostè és el titular o el titular t’ha fet beneficiari Els quatre últims dígits de la seva targeta de crèdit, de dèbit o d’altres formes de pagament i junt el número de l’operació en retorna el proveïdor del servei de pagament, que seran necessaris en el cas de consulta o el rebuig de l’operació les dades de contacte que siguin proporcionades per als nostres serveis quan actues com a representant comercial Les galetes o cookies d’aquest web trobaràs més informació en el ser respectiu apartat de política de galetes.

PER A GESTIONAR LES SEVES RESERVES O COMPRES PER TELÈFON O MAIL

Tractem les dades que ens proporcioneu en relació amb la reserva o compra dels nostres productes o serveis per a formalitzar la teva compra o reserva i comunicar-te per correu electrònic o per telèfon qualsevol informació relacionada amb aquesta, així per gestionar i emetre documents acreditatius de la reserva o compravenda i qualsevol comunicació relacionada que sigui necessària formalització d’aquesta. Concretament, podem recollir el seu número i data de caducitat de les teves targetes de crèdit, junt amb el nom del titular i el codi que figura al revers de la mencionada targeta, a manera de garantir de la teva reserva i controlar el frau. Podem utilitzar igual les dades que ens subministra durant les compres o reserva per gestionar, administrar, deixar, ampliar i millorar els nostres serveis contactats, i per extreure estadístiques en relació amb l’interès que despertes aquests i les nostres promocions. La base que legitima d’aquest tractament és el contracte de compravenda o l’acord de reserva d’un servei o producte que firmes en completar la teva compra o reserva, i el nostre interès legítim en millorar la qualitat dels serveis que oferim.
No cedim a ningú les seves dades personals, a menys que:
 1. Sigui vostè mateix qui ho sol·liciti.
 2. Tinguem l’obligació legal de fer-ho (per exemple, estem legalment obligats a proporcionar còpies de les factures al Departament de tributs i Fronteres del Govern d’Andorra quan així sigui que ens ho han sol·licitat).
 3. Contractes els nostres serveis mitjançant intermediaris (per exemple, un personal shopper) a qui hàgim de fer el lliurament de productes o serveis que hagin comprat en el seu nom.
 4. Siguem corresponsables de la recollida de dades, perquè, sempre amb el seu consentiment, altres entitats que tractin en el seu nom. (Google ireland Ltd, amb domiciliació social en el carrer Cordon House 4, Barrow – Dublin, Irlanda, que actua com encarregat de tractament de CLUB PIRINENC ANDORRÀ per al processament de dades de les galetes que resulta necessari per poder fer ús dels serveis de Analytics i Ads, i com responsable independent per tots els tractaments que realitza en el seu nom conforme a la seva política de privacitat. Transferim dades a Google Ireland Ltd en la base a l’acord de protecció de dades que l’empresa esmentada es troba en un país amb membre dins la UE inclou en l’addenda del contracte estàndard per a països adequats al RGPD, com és el cas del Principat d’Andorra, al que afegim la salvaguarda addicional per l’anonimat de les IP que recullen les galetes)
 5. Necessitem protegir els sueus drets, els nostres, els dels nostres treballadors, o de tercers (que pot requerir el sediment a la policia per motius de seguretat o a les autoritats sanitàries per preveure la propagació de malalties, per exemple, per fins de rastreig de contactes). Per exemple:
  1. Si les nostres càmeres de videovigilància registren un fur en les nostres instal·lacions, o
  2. Si un tercer ens sol·licita imatges de videovigilància amb la base del seu legítim interès en sol·licitar tutela judicial efectiva respecte a la comissió d’un delicte o sol·licitar una indemnització per danys i perjudicis patits, i reduït el sediment d’imatges mínimes indispensables per assolir la finalitat perseguida
 6. Necessitarem que els tractin els nostres proveïdors de serveis, en el nostre nom, i sota els termes i condicions del corresponent contracte d’encarregat de tractament.
 7. Ens autoritzis expressament a compartir dades recollides per les galetes publicitàries amb empreses de publicitat de tercers per publicar els seus propis anuncis en els espais destinats a l’efecte de la nostra web. Som corresponsables de la recollida de les dades personals a través de les galetes esmentades, sempre que ho consenteixis, ja que sense la nostra Web les dades citades no s’haurien de recollir, i les empreses terceres les utilitzen perquè dits tercers puguin mostrar anuncis més personalitzats conforme als interessos que puguin deduir-se de la navegació per internet. En la nostra política de galetes veuràs quines galetes de publicitat t’ho oferim i com configurar-les.
Qualsevol transferència internacional que eventualment necessitem realitzar complirà amb el fet que estableixi la normativa en vigor que en cada moment ens apliquen.
CLUB PIRINENC ANDORRÀ conserva les seves dades personals exclusivament durant el temps que durin els tractaments que requereixen i, després, els mantindrem bloquejats durant tot el temps que trigui a prescriure les responsabilitats legals que ens apliquen en cada moment, derivats del tractament (incloent-hi l’obligació de poder demostrar que hem d’atendre la seva sol·licitud de destrucció de dades personals). Per exemple:
 1. Conservarem les gravacions de videovigilància durant un màxim de trenta dies mentre no continguin incidents, i, si excepcionalment s’han produït un incident de seguretat durant aquest període o hi ha indicis de comissió d’algun delicte (per exemple, un fur), extraurem una còpia de la part de la gravació que recull l’incident que es conservarà fins a l’entrega a les autoritats de seguretat pública o a l’interessat involucrat que ens requereix per acreditar la seva sol·licitud de tutela judicial.
 2. Conservarem la seva adreça de correu electrònic amb el fi d’enviar-te newslatters, per tant, no revoquis el consentiment que ens legitima a enviar-les.
Quan no tinguem una finalitat legitima de tractar algunes de les seves dades personals, les eliminarem o les tindrem en l’anonimat, i si això no fos possible (per exemple perquè es troben còpies de seguretat), les emmagatzemàrem de forma segura i les bloquejarem per aïllar-les de qualsevol mena de processament posterior fins que sigui possible la seva eliminació.
Té vostè dret a obtenir confirmació si CLUB PIRINENC ANDORRÀ disposa o no dades personals seves. L’hi recordem que, quan comparteixes dades personals amb altres responsables haurà d’exercir els seus drets directament davant d’aquest responsable, seguint les instruccions proporcionades en les seves pròpies polítiques de privacitat. Específicament en relació amb les dades que les nostres dades que les nostres galetes comparteixes amb Google, t’informarem que pots instal·lar en el teu navegador Chrome, internet Explorer, Safari, Firefox i/o Opera, el complement per no enviar dades de Google analytics a Google Inc. A continuació, t’explicarem quins altres drets té i com exercir-los. Els seus drets D’acord amb el que disposa la LQPD i en el RGPD, pots sol·licitar-nos l’execució dels següents drets:
 1. Accés a les teves dades personals
 2. Rectificació d’alguna de les seves dades, especificant la raó
 3. Supressió d’alguna o de totes les seves dades.
 4. Limitació del tractament de les seves dades, especificant la raó de la limitació.
 5. Oposició al tractament de les seves dades personals.
 6. Portabilitat de les seves dades quan la base de la legitimació de la seva recollida hagi sigut el seu consentiment o contracte.
 7. Dret a no sé objecte de decisions individuals automàtiques
On i com pot exercir els seus drets Pot exercir els seus drets:
 1. Mitjançant l’enviament d’una sol·licitud escrita, dirigida a CLUB PIRINENC ANDORRÀ a la nostra direcció postal indicada en l’apartat numero quatre d’aquesta política, o indicant-nos un mitjà de comunicació per poder respondre a la seva sol·licitud, o demanar-te més informació si així fos necessari. Agrairem que n’indiquessis sobre ”exercici de drets de protecció de dades personals”.
 2. Mitjançant l’enviament d’un formulari associat al dret que desitges exercir, o un missatge que contingui dita informació, enviant a l’adreça de correu electrònic clubpirinenc@andorra.ad, indicant en l’assumpte exercici de dret de protecció de dades personals. Trobaràs dits formularis més endavant, en aquest mateix apartat de l’esmenada política.
En els sos casos, si no ens és possible comprovar si ets qui diu ser, et sol·licitarem que, si us plau, en remetis una prova de la seva identitat, i assegurar-nos així de respondre únicament a l’interessat o al seu representant legal. Així mateix, si consideres que no has obtingut la satisfacció plena en l’atenció de l’exercici dels seus drets, t’informem que podrà representar una reclamació davant l’autoritat nacional de control del seu país, o dirigint a tal efecte a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA).
En facilitar-nos les seves dades, ens garanteix que els mateixos són exactes i complets. Igualment, ens confirmes que respons amb veracitat de les dades personal que ens has comunicat i que els mantindrà convenientment actualitzats de forma que responguin a la seva situació real, fent responsable de les dades personals falses o inexactes que puguis proporcionar-nos, així com els mals i perjudicis, directes o indirectes, que puguin derivar-se de la seva inexactitud. No ens pots facilitar les dades personals d’altres persones a menys que estigui justificat en relació amb els serveis que ens sol·liciteu. En qualsevol cas, si no ens facilites les dades personals de terceres persones, assumides responsabilitats d’informar a esmenades terceres persones abans de facilitar les dades personals d’ells. Aquesta informació que deus proporcionar als tercers els quals dades ens subministris, i és vostè qui es fa responsable de la licitud d’aquestes dades personals i de transmetre-ho als seus respectius titulars dels seus drets que tenen en relació amb les seves dades. En el cas que hagi de facilitar les dades d’un menor de setze anys o d’una persona que tingui els seus drets limitats, en fer-ho t’obligues a comptar amb l’autorització dels titulars de la seva pàtria potestat o tutela. Sense aquesta autorització, queda prohibit que ens facilitis qualsevol dada personal de les persones esmenades.
Estem completament compromesos amb la protecció de la seva privacitat i les seves dades personals. Hem elaborat un registre de totes les activitats de tractament de dades personals que porta a terme CLUB PIRINENC ANDORRÀ, hem analitzat el risc que pot suposar cada una d’aquestes activitats, i hem implementat les salvaguardes legals, tècniques i organitzacions adequades per evitar, en mesura del possible, l’alteració de les seves dades personals, el seu mal ús, pèrdua, fur, accés no autoritzat, o tractament no autoritzat. Mantenim convenientment actualitzades les nostres polítiques per assegurar que et proporcionem tota la informació que tenim sobre el tractament de les seves dades personals, i per assegurar que el nostre personal rep les oportunes directrius respecte a com deuen tractar les seves dades. Hem firmat clàusules de protecció de dades i contractes d’encarregat de tractament amb els nostres proveïdors de serveis, atenent la necessitat que cada cascun té de tractar dades personals. Restringint l’accés a les dades a aquells treballadors que realment necessiten conèixer-ho per realitzar algun dels tractaments esmenats en aquesta política, i els hem format i conscienciant sobre la importància de la confidencialitat i del manteniment de la integritat i disponibilitat de la seva informació, així com sobre les mesures disciplinàries que implicaran qualsevol eventual infracció d’aquesta matèria.
Actualitzarem aquesta política quan sigui necessari per reflectir els canvis eventuals que és produeixin en la normativa o en els nostres tractaments. Si els canvis fossin substancials, t’informarem abans que entrenin en vigor enviant una notificació i una publicació d’un avi prominent en aquesta web, i tindràs l’opció d’exercir els teus drets tal com hem informat en una secció anterior. En qualsevol cas, et recomanem que revisis periòdicament aquesta política de privacitat per saber com protegim les seves dades. Si té algun dubte al respecte, no dubti en comunicar-nos-ho enviant un correu a clubpirinenc@andorra.ad

Últim actualitzat: 10 de maig de 2022